האלימות משתוללת: תושב חיפה, בן 30, מאושפז במצב קשה במרכז הרפואי רמב”ם בעיר, לאחר שנורה ברכבו, ככל הנראה במהלך ניסיון חיסול על רקע פלילי.
צוותי מד”א הוזנקו שלשום בלילה לאירוע, ברחוב אבן סינא, בשכונת הדר בחיפה. חובשים ופרמדיקים של מד”א, העניקו טיפול רפואי ראשוני ולאחר מכן פינו את הפצוע במצב קשה, למרכז הרפואי רמב”ם בחיפה, כשהוא מעורפל הכרה, עם פציעות חודרות.
פרמדיק מד”א, רם זיתון, סיפר: “כשהגענו למקום, ראינו גבר מעורפל הכרה עם פציעות חודרות, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו תוך המשך טיפול לבית חולים כשמצבו קשה”.
שוטרי תחנת חיפה הוזנקו לשטח והחלו באיסוף ממצאים, יחד עם חוקרי הזיהוי הפלילי. במקביל הוצבו מחסומים באיזור ונערכו סריקות כדי לנסות וללכוד את היורה או היורים. ההערכה המשטרה היא, שהאירוע היה על רקע פלילי והחקירה נמשכת. עד כה לא בוצעו מעצרים.
