כ"ג אלול התשפ"ו, 05/09/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

גדרות “מדברות” באתרי הבנייה בקריית ביאליק

רעיון מקורי של גדר "מדברת" בשכונת נאות אפק בקריית ביאליק. צילום: דוברות העירייה
Tuesday April 12, 2022

רעיון מקורי: אלפי הדיירים החדשים אשר עברו לגור בשכונת נאות אפק, בה מתקיימת כעת בנייה מאסיבית, בוודאי מבחינים בגדרות החדשות, אשר מספרות את סיפורה של העיר ואתריה. מזה חודש ימים שוקדים יזמים וקבלנים אשר בונים בקריית ביאליק, ליישם את ההנחיות המרחביות בנוגע להקמת גידור מעוצב באתרי בנייה, לשיפור חזות העיר.

מדובר בהנחיה להציב גדר “מדברת”, על גביי גדרות בטיחות המקיפות את אתרי הבנייה. עד היום היו הגדרות הזמניות מכערות את המרחב הציבורי.

בכדי לאפשר מראה אסתטי, אחיד ומודרני, החליטה עיריית קריית ביאליק, לדרוש מהיזמים והקבלנים, להציב גדרות מעוצבות המספרות את סיפור העיר, את אתריה ואת כיווני התפתחותה. הגדרות “המדברות” ישפרו את חזות העיר גם במקומות שעדין נמצאים בבנייה. הגדרות המעוצבות יטיבו עם המראה של אתרי הבנייה ויהוו שטחי פירסום מרהיבים. יזמים וקבלנים שירצו בכך, יוכלו להגיש בקשה לוועדת השילוט העירונית, לשלב שילוטי פירסום שלהם על גביי הגדרות.

אלי דוקורסקי, ראש העיר: “תושבים חדשים אשר רוכשים את דירתם בעיר ומגיעים מחוץ לקריית ביאליק ואינם מכירים את הקריה, יכולים לקבל את הרושם הראשוני וללמוד על העיר, באמצעות הגדרות “המדברות”. אנו מקבלים תגובות חיוביות מהדיירים עצמם”.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר