ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תביעה: מתקני דוד השמש גרמו נזק

מתקני דוד השמש גרמו נזקים. צילום: אילוסטרציה.
Monday November 27, 2023

עלה ביוקר: תושב קריית אתא, הגיש בסוף השבוע לבית המשפט לתביעות קטנות בקריות, תביעה על סך 4000 שקלים, נגד חברה להתקנת דודי שמש.

לטענת התובע, נקבע לו תאריך להתקנת הדוד, במהלכו ביקש כי העובדים יתאמו ויגיעו כאשר הוא בבית. למרות שביקש את הדבר מספר פעמים, הגיעו העובדים בשעה, שהיה לו תור קבוע מראש לטיפול שיניים.

התובע טוען, כי דוד השמש הותקן לא בצורה טובה ולא הוחלפה הצנרת, שמובילה אל הדוד החדש. מנגד, הוחלף מחבר לצנרת של הבית, שלטענת התובע, לא הייתה כל הצדקה להחליף אותו.

לטענת התובע, בעת העבודות פגעו עובדי חברת דודי השמש בצנרת וגרמו להצפה. כמו כן, לא הגיעו לביתו מים חמים. לדבריו, במשך שבוע שלם ניסו קבלנים, שנשלחו ע”י חברת דודי השמש לתקן את הנזק, אך לבסוף אמרו לו, כי הבעיה היא בצנרת הרקובה של הבית ועליו לתקן אותה.

בלית ברירה הזמין התובע אינסטלטור פרטי על חשבונו, שמצא כי הצנרת לא חלודה והצליח לתקן את הנזקים שהיו. לדבריו, בהמשך גם החלו להגיע מים חמים לדירתו, לאחר שתקופה ארוכה הייתה משפחה בת 5 נפשות ללא מים חמים.

התובע טוען, כי חברת דודי השמש אחראית לנזקים שנגרמו לו ותבע פיצוי בסך 4000 שקלים. טרם הוגש כתב הגנה.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר