י"ט תמוז התשפ"ה, 15/07/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושבת ביאליק: קבלן הצנרת מקריית אתא מטריד אותנו

אינסטלטור בדק את אי זרימת המים בתוך הבתים. צילום אילוסטרציה אתר freepik
Monday February 27, 2023

עבודה לא גמורה: תושבת קריית ביאליק, שמסרבת לשלם את יתרת התשלום לקבלן אינסטלציה מקריית אתא, בטענה שעשה עבודה לא טובה, הגישה אתמול (שני), לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת נגד הקבלן, בטענה כי הוא מטריד אותה ואת בעלה.

מהבקשה עולה, כי למתלוננת יש תלונות קשות על טיב עבודתו של הקבלן, ולכן היא לא שילמה לו את יתרת הכסף. בתגובה לטענתה, היא קיבלה איומים: “הקבלן מאיים שיבוא לחתוך את צנרת המים שהוא עשה. הוא מאיים שיצלם את בעלי וישלח אנשים לקבל את הכסף על שאר הצ’קים. הקבלן פשוט לא סיים את העבודה”.

עוד ציינה המתלוננת, כי מאז שהקבלן סיים לעבוד, יש לה נזילות מתחת לבית, אבל למרות זאת, הקבלן לא מוכן לבוא לתקן ולהשלים את העבודה. “אני מבקשת שיפסיק להטריד אותי ואת בעלי”, ציינה המתלוננת בבקשתה.

בית המשפט טרם קבע תאריך לדיון בבקשה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments