י"ב תמוז התשפ"ה, 08/07/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושבת מוצקין: זוגתו החיפאית של האקס שלי תקפה אותי

הפיוזים כנראה נשרפו לבעל, שתקף את אישתו ובתו הקטינה וגרם לנזק. בית משפט השלום בקריות, התייחס לאלימות שהפגין. צילום: יוסי גרובר.
Wednesday August 3, 2022

מכות נמרצות: תושבת קריית מוצקין, בת 45, הגישה אתמול (רביעי) לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת, נגד בת זוגו הנוכחית של האקס שלה, תושבת חיפה, בטענה שהיכתה אותה בנוכחות בנה בן ה-9 בעזרת מקל.

בבקשה מציינת המתלוננת: “הבחורה תקפה אותי והרביצה לי בבית שלי, ליד הילד שלי, הפחידה אותי, איימה עליי, רצה אחרי עם מקל להרביץ לראש שלי. הבן שלי ואני רעדנו כל הלילה ובבוקר הלכנו לרופא, כי כל הראש והלסת כואבים לי”.

לטענת המתלוננת, המקרה הקשה היה בנוכחות האקס, לאחר שהיא ביקשה ממנו, שיעלה את הבן הביתה לאחר ששהה אצלו, כיוון שכאב לה הראש. “הוא אכן עלה עם הבת זוג שלו, שהתחילה להתווכח ולריב איתי, שהיא לא רוצה שהבן שלי יבוא אליהם, או שאני אשאיר אותו שם בזמן חופשה. לאחר ששלוש פעמים ביקשתי שתעזוב את הבית שלי, כי היא צעקה, האקס, האבא של הילד שלי, ניסה להוציא אותה החוצה והיא הרביצה לו, נכנסה פנימה לתוך הדירה והרביצה לי בראש ובפנים, עם קב ההליכה של האקס”.

המתלוננת ציינה, כי היא חוששת מהבת זוג של האקס שלה, וממה שהיא עלולה עוד לעשות.

הדיון בבקשה ייערך בשבוע הבא.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments