סיוט מתמשך: שלוחת התביעות זבולון, הגישה אתמול (רביעי), לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום נגד תושב קריית אתא, בן 56, בגין תקיפת גרושתו.
מכתב האישום עולה, כי למרות הגירושין, הנאשם המשיך להתגורר עם אישתו לשעבר, בדירה ברחוב בן עמי בקריית אתא. בתאריך 12 למאי השנה, פרץ ויכוח בין השניים, בהלכו תקף הנאשם את גרושתו, תוך שהוא דוחף אותה לקיר וגורם לשבירת מראה. עקב כך, נחתכה האישה ברגלה ונגרמו לה חבלות.
בעקבות המקרה, נלקח הנאשם לתחנת המשטרה, שם הוציא לו קצין משטרה צו, במסגרתו נאסר עליו ליצור קשר בכל דרך שהיא עם גרושתו. למרות זאת, עוד באותו לילה וגם למחרת היום, הגיע הנאשם לבית גרושתו, דפק על הדלת בחוזקה וביקש מגרושתו שתיתן לו להיכנס לדירה. האישה סירבה לבקשה זו.
למרות הסירוב, חזר הנאשם לדירה בשעת בוקר מוקדמת, דפק על הדלת ושוב דרש להיכנס לדירה. האישה סירבה שוב ואז איים עליה הנאשם ואמר לה, שידקור אותה כשתצא מהבית. כדי להמחיש את האיום, הניף הנאשם לעבר הדלת סכין עם להב באורך 12 ס”מ. האישה הזעיקה את המשטרה וכאשר השוטרים הגיעו לדירה, הם מצאו את הנאשם יושב ליד הדלת, עם הסכין בידו.
כעבור שבוע, שוב תקף הנאשם את גרושתו, שרט אותה בפנים ובעט ברגלה, תוך שהוא מחזיק ביד חפץ שנחזה להיות סכין.
כתב האישום נגדו כולל 5 סעיפים: איומים, הפרת הוראה חוקית, היזק לרכוש במזיד, תקיפה הגורמת לחבלה של ממש ע”י בן זוג (שתי עבירות) והחזקת סכין או אגרופן שלא כדין.