ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תקיפה ואיומים של אחד השכנים בבניין

הנאשם מתקשה להיפרד מחברתו לשעבר. הפר צו הרחקה ואיים על חייה. צילום ארכיון: משטרת ישראל, מחוז חוף.
Thursday July 11, 2024

בלי סיבה: תושב קריית חיים, בן 40, הגיש אתמול (רביעי) לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת נגד השכן שלו, שלדבריו מטריד אותו ואף בעט בו השבוע ללא סיבה.

מהבקשה עולה, כי המתלונן והשכן מתגוררים בדירות סמוכות באותו בניין, ברחוב השיירה בקריית חיים. לטענת המתלונן, בתאריך 7 ליולי, בעת ששוחח בטלפון בחניית הבניין, החנה השכן את רכבו ושאל אותו, מדוע הוא מסתכל עליו, “מדובר בדבר שלא היה. השכן יצא מהרכב, ניבל את פיו ותקף אותי. פגע בי ברגל, קיבלתי טיפול רפואי והגשתי נגדו תלונה במשטרה”.

לטענת המתלונן, בעת שהיה במשטרה להגיש את התלונה, נאמר לו, שלשכן יש עבר של אלימות. עוד ציין, כי יש בידיו מסמכים רפואיים, שיעידו על הפגיעה בו מצד השכן.

לדברי המתלונן, בעבר כבר הגיש נגד השכן בקשה, לצו למניעת הטרדה מאיימת. “הוא נוהג לצלצל ולדפוק על דלת דירתי ואם הדלת פתוחה, הוא מתפרץ לבית, מאיים עליי ועל בת זוגי בקללות ואומר שיחפש אותי בכל מקום. בת זוגו של השכן משתפת איתו פעולה ושופכת לנו מים לתוך המרפסת. המתלונן ביקש מבית המשפט, להורות על הרחקתו בהקדם של השכן ממנו וממשפחתו. זה זמן רב שהוא מתנכל לי ומאיים”.

בית המשפט טרם קבע מועד לדיון בבקשה במעמד שני הצדדים.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר