ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושב קריית חיים נתפס עם סמים בקריית מוצקין

. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Sunday October 19, 2025

הרחק מהבית: בית משפט השלום בחיפה, האריך ביומיים את מעצרו של תושב קריית חיים, בן 22, שנעצר בדירה בקריית מוצקין, כשברשותו סמים בכמות שלא לצריכה עצמית.

המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של ייצוא, ייבוא, מסחר, הספקת סמים מסוכנים, החזקה ושימוש בסמים שלא לצריכה עצמית, וביקשה להאריך את מעצרו ב-8 ימים.

סנגורו של החשוד, עו”ד רון אבישור, מהסניגוריה הציבורית, טען בדיון, כי החשוד הודה באחזקת הסמים מסוג קנאביס, שנתפסו ברשותו, בכמות שעולה במעט על הכמות המוגדרת לצריכה עצמית. לטענת הסנגור, החשוד לא קשור ליתר הסמים שנתפסו באותה דירה, שכאמור היא לא שלו. עוד טען, שלא הוצגה כל ראייה הקושרת את החשוד לעבירה של סחר בסמים, וביקש לשחררו בערבות.

לאחר עיון בחומר החקירה, קבעה השופטת ענבל הוכמן-אמויאל, כי קיים חשד סביר, שהחשוד ביצע את העבירות המיוחסות לו והאריכה את מעצרו ביומיים.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר