כ"ח ניסן התשפ"ה, 26/04/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

השכן פותח מכתבים לא שלו

השכן אשר נטען נגדו כי הוא פותח מכתבים ואת ארון החשמל שלא שלו, נמנע מלהגיע לבית המשפט. השופטת אלואז זערורה, הוציאה צו בהעדרו. צילום: אתר עולם המשפט, לפי ס' 27א' לזכויות יוצרים.
Thursday January 2, 2025

שכן מוזר: בית משפט השלום בקריות, הוציא בסוף השבוע, צו למניעת הטרדה מאיימת נגד תושב קריית ים, בעקבות בקשה שהגיש שכנו, אשר טען, כי השכן נוגע בארון החשמל שלו ואף פותח לו את הדואר.

מהבקשה עולה, כי המתלונן (38) והשכן, מתגוררים באותו בניין מגורים, ברחוב בן צבי, בקריית ים, כאשר המתלונן מתגורר בקומה השלישית, בעוד השכן בקומה הראשונה. למרות שאין קירבה בין הדירות, טוען המתלונן, כי השכן הגיע לקומה שלו, פתח את ארון החשמל הצמוד לדירתו כשמברגה בידו. לדבריו, הוא חושש, שהשכן גורם נזק לארון החשמל.

לטענת המתלונן, הוא העיר לשכן על מעשיו ומאז הוא מקבל חלק מדברי הדואר שלו פתוחים. “השכן נוגע ללא רשותי בארון החשמל שלי ופותח את הדואר שלי בכוונה, אחרי שהערתי לו על ההתעסקות  בארון החשמל”. המתלונן גם הביע חשש, שהשכן עוקב אחריו וביקש מבית המשפט ,שיוציא צו הרחקה נגד השכן.

בית המשפט קיים בסוף השבוע דיון בבקשה, במעמד צד אחד בלבד, לאחר שהשכן לא התייצב לדיון. המתלונן חזר על הדברים וטען, כי הוא חושש ממה שהשכן עלול לעשות לו. לאור אי התייצבות השכן, הוציאה השופטת אלואז זערורה, צו למניעת הטרדה מאיימת נגד השכן למשך חצי שנה. במסגרת הצו, נאסר על השכן ליצור קשר עם המתלונן, להטריד, לאיים, לבלוש אחריו או לפגוע בפרטיותו. השופטת הדגישה, כי לשכן אסור לגעת במכתבים של המתלונן.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments