ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תקף את בת זוגו ושבר לשוטרים יד ואף

סכסוך השכנים עלה מדרגה עם תלונה במשטרה ופנייה לבית המשפט. צילום: משטרת ישראל, מחוז חוף.
Wednesday October 26, 2022

אלימות יתרה: בית משפט השלום בקריות, האריך ב-48 שעות את מעצרו של תושב שפרעם, בן 23, בחשד כי תקף את בת זוגו בעת שהשניים היו בקרית אתא. בנוסף הוא חשוד בתקיפת שוטרים.

מבקשת המעצר עולה, כי המשטרה מייחסת לחשוד מספר עבירות: תקיפת סתם של בן זוג, איומים, תקיפת שוטר בעת מילוי תפקידו ותקיפה הגורמת לחבלה של ממש.

נציג המשטרה טען בבית המשפט, כי מי שהזעיק את המשטרה היו עוברים ושבים. עוד ציין, כי שוטרים שהגיעו למקום הותקפו בידי החשוד. שני שוטרים פונו לקבלת טיפול בבית החולים, אחד עם חשש לשבר באף והשני עם שבר ביד, ויש חשש שידו של אחד השוטרים נשברה. לדבריו, יש בידי המשטרה סרטונים של האירוע, שצילמו עדים ניטראליים, כאשר מצלמות הגוף של השוטרים, שהיו מעורבים עדיין לא נפרקו, בגלל שנאלצו להתפנות לבית חולים.

סניגורו של החשוד, עו”ד ענאן עליאן, טען מספר פעמים במהלך הדיון, כי למעשה אין תלונה של בת הזוג, אלא רק את מה שהעוברים והשבים טענו. נציג המשטרה סירב לענות לשאלה, האם יש תלונה של הבת הזוג וציין, כי החשוד עצמו איים על השוטרים ואמר להם: “אתם לא תדברו איתה לבד”. עו”ד עליאן הוסיף, כי החשוד התלונן בפניו, שהותקף בידי מספר שוטרים, בעת שהיה אזוק בתחנת המשטרה.

בהמלצת בית המשפט, סיכמו הצדדים בסופו של הדיון, שמעצר החשוד יוארך ב-48 שעות. סגן נשיא בית משפט השלום בקריות, השופט יוסי טורס, האריך את מעצר החשוד כמוסכם בין הצדדים.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר