שכנות רעה: תושב קריית אתא, בן 48, הגיש לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת נגד שכנו, בטענה כי הוא מטריד אותו וגם היכה אותו ושבר לו שן.
מהבקשה עולה, כי המתלונן והשכן מתגוררים באותו בניין, ברחוב מורדי הגיטאות בקריית אתא. לטענת המתלונן, ההטרדות כלפיו וכלפיי ילדיו נמשכות כבר שנה, אך בשבוע האחרון חלה החמרה, שהתדרדרה לאלימות פיזית: “לאחר תקופה ארוכה של איומים מילוליים רבים ופגיעה ברכושי, לרבות איום ברצח, שבגינו הוגשה תלונה למשטרה, תקף אותי השכן באלימות קשה. הוא גרם לי לשריטות מדממות רבות וגם שבר לי שן. גם באירוע זה, איים לפגוע בילדיי ובאישתי, תוך איום לשרוף את הכניסה לביתי ולפגוע ברכבי”.
המתלונן ציין, כי ההטרדות נגדו ונגד ילדיו, הינם על בסיס יומי, כאשר השכן בודק, שמא הילדים או הוא נמצאים בלובי של הקומה ואז הוא פותח את דלתו ומקלל. לדברי המתלונן, קיים אצלו חשש ממשי לפגיעה פיזית בו, בילדיו ובאישתו, שגרים עימו בדירה”.
בית המשפט קבע לשבוע הבא דיון, במעמד שני הצדדים.
