כ"א אדר התשפ"ו, 10/03/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

איים על שוטר ובהמשך הטריד וקילל קצינת משטרה

החשוד לא ספר את השוטרים, הפריע להם בעבודתם, איים על שוטר, ברח מהמקום ובהמשיך הטריד וקילל קצינת משטרה. עכשיו הוא עומד לדין. צילום ארכיון: רשתות חברתיות, לפי ס' 27א'.
Tuesday March 10, 2026

לא דופק חשבון: בית משפט השלום בקריות, האריך ביומיים את מעצרו של תושב קריית ים, בן 35, שנעצר בחשד, כי איים על שוטר, הטריד קצינת משטרה נוספת והתנגד למעצר. במהלך הדיון להארכת המעצר טען החשוד, באמצעות סנגורו, עו”ד רן שחם, מהסניגוריה הציבורית, כי הדברים שהשמיע כלפיי אותו שוטר לא היוו איום, וכי השוטרים שעצרו אותו היכו אותו.

המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של הטרדה באמצעות מתקן בזק, איומים והפרעה לשוטר במילוי תפקידו.

נציג המשטרה עו”ד צביקה אמיר, טען בדיון, כי התקרית החלה, בעת שהחשוד הפריע לשוטרים לבצע את עבודתם. החשוד, כך לטענת המשטרה, גם איים על אחד השוטרים ואמר לו “אתה תראה מה יהיה לך”. לאחר מכן נמלט מהמקום. המשטרה גילתה את זהותו של החשוד ואז התקשרה אליו קצינה תורנית והזמינה אותו לחקירה. החשוד, כך לטענת המשטרה, איים עליה, קילל אותה והתקשר אליה כ-15 שיחות תוך 20 דקות. לאחר מכן, כאשר הגיעו שוטרים לעצור את החשוד, הוא התנגד למעצר.

עו”ד שחם טען בדיון, כי כאשר החשוד אמר “אתה תראה מה יהיה לך”, הוא התכוון לכך, שיתלונן נגד אותו שוטר למח”ש. הסניגור גם ביקש לדעת, מדוע האירועים לא צולמו עם מצלמות גוף של שוטרים והוסיף, כי לטענת החשוד, הוא הותקף בעת המעצר. עו”ד שחם גם ביקש לדעת, האם הקצינה הקליטה את השיחות בהן החשוד לטענתה איים עליה, ונציג המשטרה השיב, כי יש תמלול של השיחות. נציג המשטרה גם הוסיף, כי תלונת החשוד על אלימות כלפיו הועברה למח”ש.

בדברי הסיכום טען הסניגור, כי יש לשחרר את החשוד, מכיוון שאין לו כל אפשרות לשבש חקירה, שמבוססת כולה על עדויות של שוטרים.

לאחר עיון בחומר החקירה, החליט השופט יובל וסרקרוג, כי קיים חשד סביר נגד החשוד. השופט ציין, כי החשוד נמלט מהשוטרים באירוע הראשון, לא התייצב לחקירה כאשר נדרש לכך בידי שוטרת, ולכן בשלב זה, לא ניתן לשחררו. אם זאת לא הסכים השופט להאריך את המעצר כפי שביקשה המשטרה, והסתפק בהארכת מעצר של יומיים, כדי להבטיח ביקורת שיפוטית על הליך החקירה.

במשטרה ראו בחומרה רבה את המקרה ומפקד המחוז, ניצב יחיאל בוהדנה, אמר בעקבותיו: “אני רואה בחומרה כל איום או תקיפה של שוטרים, הפועלים כחוק לשמירה על ביטחון הציבור. מחוז חוף יפעל בנחישות ובאפס סובלנות כנגד עבירות אלו”.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments