שוחרר בתנאים: בית משפט השלום בקריות, שיחרר אתמול (שלישי) בתנאים מגבילים, את תושב קריית ים, שנעצר בחשד, כי ביצע מעשה מגונה והטרדה מינית בקטינה מתחת לגיל 16.
מבקשת המעצר עולה, כי המקרה אירע בחוף קריית חיים, ביום שני השבוע. המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של מעשה מגונה בקטינה מתחת לגיל 16 והטרדה מינית, וביקשה להאריך את מעצרו ב-7 ימים.
בדיון שהתקיים בבית המשפט, טען סנגורו של החשוד, עו”ד עלאא סלימאן, כי מדובר באדם ללא עבר פלילי וכי גם אם קיים חשד, החקירה הסתיימה ואין הצדקה להאריך את מעצרו.
השופטת סימי פלג קימלוב, ציינה בהחלטתה, כי על פניו קיים חשד סביר, שהחשוד ביצע את העבירות המיוחסות לו. עם זאת קבעה השופטת, כי כיוון שמדובר באדם ללא עבר פלילי, ניתן לשחררו בשלב זה בתנאים מגבילים. השופטת שיחררה את החשוד בתנאי, שלא יתקרב לחופי הרחצה במשך 7 ימים. כן נאסר עליו ליצור קשר עם מעורבים נוספים ולהתקרב לנפגעת, ובנוסף חויב לחתום על ערבות בסך 3000 שקלים.