כ"ד סיון התשפ"ה, 20/06/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

נורה בתוך בית העסק על רקע פלילי

זירת הירי ברמות ספיר בחיפה. מצב הפצוע קשה. צילום איחוד הצלה.
Tuesday June 17, 2025

בצהריי היום: שוטרי תחנת חיפה, פתחו אתמול בצהריים בחקירה, לבירור נסיבות ירי לעבר אדם בתוך חנות בחיפה. מצבו של הפצוע הוגדר קשה ולפי הערכה ראשונית של המשטרה, הרקע למעשה פלילי.

אתמול בשעה 12:05, התקבל דיווח במוקד 101 של מד”א, על גבר שנפצע באירוע אלימות בתוך חנות, ברחוב משה גוטל לוין, בשכונת רמות ספיר בחיפה. חובשים ופרמדיקים של מד”א, כמו גם צוותים של איחוד הצלה הוזנקו למקום, והעניקו טיפול ראשוני לפצוע, שסבל מפציעה חודרת. בהמשך הועבר הפצוע למרכז הרפואי רמב”ם בחיפה, כשמצבו הוגדר קשה.

עפר לוי וישי שחר, חובשי איחוד הצלה מסרו: “הענקנו לפצוע סיוע רפואי ראשוני בזירה ולאחר מכן הוא פונה לבית החולים רמב”ם, להמשך קבלת טיפול רפואי. בשלב זה מצבו הוגדר קשה”.

שוטרי תחנת חיפה הגיעו לזירה, פתחו בחקירה, החלו באיסוף ממצאים יחד עם חוקרי הזיהוי הפלילי, וביצעו מחסומים וסריקות באיזור לאיתור חשודים, במסגרת החקירה שנפתחה. מדוברות מחוז חוף של המשטרה נמסר: “הרקע לאירוע הינו פלילי”.

החקירה נמשכת.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments