כ"ה תמוז התשפ"ה, 21/07/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

זוג חיפאים תבעו את “אשת טורס” על חופשת סיוט

. צילום ארכיון.
Monday July 25, 2022

יום הולדת לא שמח: בני זוג חיפאיים, בשנות ה-80 לחייהם, שתכננו חופשה לציון יום הולדתם בעיר בורגס בבולגריה, הגישו אתמול לבית המשפט לתביעות קטנות בחיפה, תביעה נגד חברת “אשת טורס”, בטענה שהחופשה שרכשו באמצעותה, הפכה לסיוט.

בני הזוג רכשו חבילת נופש, אליה היו אמורים לטוס ב-10 באפריל השנה, בשעות לפני הצהריים. הם הגיעו לטיסה בזמן, אבל אז התבשרו כי הטיסה נדחית, אולם בפועל היא מעולם לא יצאה לדרך. במקום אותה טיסה, הועברו התובעים לטיסה אחרת, שיעדה העיר ורנה בבולגריה. הטיסה השנייה יצאה לדרך באיחור של 10 שעות לעומת המועד המתוכנן. בהמשך, נאלצו התובעים לנסוע עוד שעתיים באוטובוס, בנסיעה בין ורנה לבורגס.

בתביעה מציינים בני הזוג, כי למעשה איבדו יומיים מתוך חופשתם, יום שהמתינו בשדה התעופה, ויום למחרת הטיסה, שנאלצו לנוח לאחר התלאות שעברו בדרך ליעד. “בכך נגרמה לתובעים עייפות רבה, וקשה היה להם להתאושש ממנה בגילם המבוגר, עד כדי אי יכולת או פגיעה ממשית, ליהנות מהחופשה מתחילתה”.

בני הזוג טענו, כי חברת “אשת טורס”, היא האחראית למה שעבר עליהם ותבעו אותה על סכום של 28.880 שקלים, כולל תשלום עבור הוצאות, עוגמת נפש ועוד.

טרם הוגש כתב הגנה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments