ד' ניסן התשפ"ה, 02/04/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

דוקורסקי דורש ממשרד השיכון להתעורר בנושא “מחיר למשתכן”

קריית ביאליק בודדה בצמרת. שכונת נאות אפק ממעוף הציפור. צילום: יניב אזולאי.
Monday March 17, 2025

ישראבלוף בחסות המדינה: בעקבות מכתב חריף, שהוציא לפני שלושה שבועות, ראש עיריית קריית ביאליק, אלי דוקורסקי,  למנכ”ל משרד הבינוי והשיכון, יהודה מורגנשטיין, בדרישה למצוא פתרון מיידי עבור זוכי תוכנית “מחיר למשתכן”, בפרויקט “אפקה בשמורה” בעיר, אשר אינם יכולים לממש את זכייתם, חלה תזוזה קלה לאחרונה.                                         

משרד הבינוי והשיכון השיב לדוקורסקי, כי העיכוב נובע מבדיקות, שנערכות בעקבות פניות הזוכים בנוגע להצמדת מחירי הדירות. המשרד ציין, כי הנושא נמצא כעת בבחינת וועדת המכרזים של רשות מקרקעי ישראל, שלה הסמכות להכריע בסוגיה. עם קבלת החלטה, יעודכנו הזוכים בנוגע להמשך תהליך שיווק הדירות.

ראש העיר דוקורסקי הדגיש, כי מדובר במצב בלתי סביר הפוגע בזוכים, שקיבלו הבטחות, אך נותרו ללא וודאות לגביי מימוש זכייתם. דוקורסקי קרא לכלל הגורמים לפעול במהירות, למציאת פתרון ולהסיר את החסמים הביורוקרטיים, שמעכבים את בחירת הדירות.

כפי שזה נראה כרגע, משרד הבינוי והשיכון גורר רגלים, ומי שסובל מכך, אלה הזוכים בהגרלת המחיר למשתכן.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments