י"ד ניסן התשפ"ו, 01/04/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

הנאשמת ברצח עומרי נאטור: “הותקפתי באלימות”

הנאשמת ברצח, בת אל בייקר, דורשת לחשוף את השיחות עם המשטרה, בזמן שהוכתה. צילום: רשתות חברתיות, לפי ס' 27א' לחוק זכויות יוצרים.
Tuesday March 31, 2026

איפה חומרי החקירה: בת אל בייקר, תושבת חיפה, בת 33, שנאשמת ברצח בן זוגה, עומרי נאטור ז”ל, פנתה לבית המשפט המחוזי בחיפה, בדרישה לכך, שהמשטרה תעביר לידי צוות ההגנה שלה חומרי חקירה, שמעידים על אלימות כלפיה מצד בן זוגה.

מהבקשה, שהוגשה באמצעות עו”ד מירי פרידמן, עולה כי ההגנה מנסה לבסס גרסה, לפיה הנאשמת הייתה קורבן לאלימות קשה מצד בן זוגה המנוח. לטענת ההגנה, בין חומרי החקירה שהועברו לידיה, לא נכללות הקלטות של שיחות למוקד 100, שיחות בהן יש ביסוס לטענה של אלימות כלפיה. “המבקשת טענה לאלימות מתמשכת מצד המנוח, ניכר מחומרי החקירה, כי לא נעשתה בדיקה מעמיקה ולא נעשו ניסיונות אמיתיים, לאתר ראיות המבססות את גרסתה. בית המשפט מתבקש להורות בתחילה ובדחיפות, לאתר, לשמור ולהעביר לידי ההגנה, הקלטות, שיחות טלפון שבוצעו למשטרה, מצד המבקשת ואחותה, עובר לאירוע, כשהוכתה ע”י המנוח וחששה לחייה, וכן הקלטת שיחת טלפון שנערכה מאחיה של המבקשת, השוהה בשב”ס”.

לטענת ההגנה, שבועיים לפני הרצח, “היכה המנוח את המבקשת, בעט בה ודרך על ראשה. המבקשת דיממה ואיבדה את הכרתה. המבקשת חייגה למשטרה וביקשה הגנה על חייה. מתבקש, להורות על איתור הקלטות השיחה /שיחות הטלפון שביצעה המבקשת למשטרה”. לטענת ההגנה, הנאשמת סיפרה בחקירתה על אותה שיחה, אך התביעה לא איתרה את השיחה ולא צירפה אותה בין חומרי החקירה. עוד נטען, כי הנאשמת סיפרה לאחיה, שכלוא בכלא השרון, כי המנוח היכה אותה ושבר את שיניה, והאח סיפר בעדותו, כי המנוח והנאשמת החלו לריב במהלך השיחה. ההגנה מבקשת לאתר גם את ההקלטה של שיחה זו, שלטענתה נמצאת בידי שירות בתי הסוהר.

ההגנה מבקשת, שהקלטות יועברו לידיה בהקדם, כדי שלא יימחקו ממאגרי המידע של המשטרה והשב”ס.

הפרקליטות טרם הגישה את תשובתה לבקשה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments