י"א טבת התשפ"ו, 31/12/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

הפר צו הגנה 4 פעמים תוך שבועיים

החשוד לא סופר בעיניים אף אחד. לא מתייחס לצווים ולא מתייחס להוריו. השופט שלמה מיכאל ארדמן, האריך את מעצרו ביומיים. צילום: אתר הרשות השופטת, לפי ס' 27א'.
Wednesday December 31, 2025

שור מועד: תושב נהריה לא שם פס, על צווי בית המשפט. “מדובר ברמיסה מודעת של הצו”, טען נציג המשטרה, עו”ד איאד מוראד, בעת דיון להארכת מעצרו של העבריין, שנעצר בחשד כי הפר הוראה חוקית.

נגד החשוד הוצאו למעשה שני צווי הרחקה: צו הגנה הוצא בבית המשפט בידי הורי החשוד, לאור התנהגותו בתקופה האחרונה. בנוסף, הוציא גם קצין משטרה צו, שאסר על החשוד שלא להתקרב להוריו. למרות זאת, הוא הפר פעם אחר פעם את הצווים, 4 פעמים במהלך שבועיים.

נציג המשטרה טען בדיון, כי החשוד היה מודע לקיומן של הצווים, ולמרות זאת החליט להפר אותם. עו”ד עלא סולימאן, שייצג החשוד בדיון מטעם הסניגוריה הציבורית, סיכם עם נציג המשטרה, על הארכת מעצר של יומיים.

לאור ההסכמה, האריך השופט שלמה מיכאל ארדמן, את מעצר החשוד כמוסכם.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments