בעל מכה: לשכת התביעות חיפה, הגישה לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום נגד תושב חיפה, בן 32, בגין אלימות כלפיי בת זוגו, על רקע בקשתה להחליף טיטול לתינוק שלהם. במהלך התקיפה נפל התינוק מידיו של הנאשם, תוך שנחבל ופרץ בבכי.
מכתב האישום עולה, כי הנאשם והמתלוננת היו בני זוג במשך שנה וחצי ולהם תינוק משותף בן ארבעה חודשים. בחודש יוני השנה, התגוררו בני הזוג ברחוב גולומב בחיפה.
בתאריך 20 ליוני השנה, בשעה 13.00, התגלע כאמור ויכוח בין בני הזוג, על רקע סירובו של הנאשם להחליף לתינוק טיטול. בכתב האישום נכתב: “בנסיבות אלו ועל רקע המתואר, בעוד המתלוננת החזיקה בידה את התינוק, חטף הנאשם את התינוק מידיה של המתלוננת וכתוצאה מכך, קיבלה המתלוננת מכה חזקה באצבע. בהמשך למתואר, החל הנאשם להסתובב ברחבי הבית כאשר התינוק על ידיו. אז, וללא כל התגרות מוקדמת מצידה של המתלוננת, ניגש אליה הנאשם כשהתינוק בידיו ותקף אותה כך, שהחל למשוך בשערות ראשה, עד אשר נפלה על הריצפה. במעמד זה, ניגשה המתלוננת לחדר והתיישבה על המיטה. אז תקף אותה הנאשם בשנית, משך בידו האחת בשערות ראשה ובידו השנייה אחז בתינוק. בנסיבות אלו, בעוד המתלוננת מתחננת לנאשם, כי יעביר לידיה את התינוק, נפל התינוק מידיו של הנאשם על הריצפה, עד אשר התינוק פרץ בבכי”. כתוצאה ממעשיו של הנאשם, נגרמו לתינוק חבלות.
כתב האישום מתאר אירוע נוסף, מתאריך 12 לנובמבר 2025, בשעה 22.34, אז התגוררו בני הזוג בכיכר היינה בחיפה. המתלוננת הייתה אז בחודש שביעי להריונה והנאשם תקף אותה, על רקע חשדו, כי היא מסתירה ממנו כסף. הוא דחף אותה עד אשר נפלה על הריצפה, אז הפעיל כוח באמצעות ידיו מתחת לבטנה, בעודה צועקת לו “הבטן, הבטן”. גם בחודש אפריל השנה תקף הנאשם את המתלוננת, דחף אותה, הפיל אותה ארצה ואז בעט בה.
באירוע נוסף, בחודש אפריל השנה, איים הנאשם על האישה כשאמר:” תביאי לי את הילד, או שאני לא יודע מה אני אעשה לך”.
כתב האישום נגדו כולל 4 סעיפים: תקיפת הגורמת לחבלה של ממש (2 עבירות), איומים, תקיפה הגורמת חבלה של ממש בקטין ע”י אחראי, ותקיפה סתם של בת זוג.
