י"ג אייר התשפ"ה, 11/05/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

זרק אבן לעבר אדם וניסה לדקור אותו

הבן ציין בחקירתו, כי רק השתמש בסכין להכנת אוכל ולא איים על אימו. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף
Monday December 4, 2023

לא מודה: בית משפט השלום בקריות, שיחרר למעצר בית את תושב קריית אתא, בן 29, שנעצר בחשד, כי זרק אבן לעבר אדם אחר ואף ניסה לדקור אותו. החשוד הכחיש כל מעורבות באירוע.

מבקשת המעצר עולה, כי החשוד זרק אבן, במטרה לפגוע באדם אחר ואף ניסה לדקור אותו באמצעות חפץ חד, זאת תוך כדי איומים כלפיו. בבקשת המעצר לא הוסבר הרקע למעשים, שמיוחסים לחשוד.

בדיון שנערך אתמול (ראשון) בבית משפט השלום בקריות, טען סנגורו של החשוד, עו”ד יגאל טרובמן, מהסניגוריה הציבורית, כי לא הוצגו ראיות, שקושרות את החשוד למעשים ואין כלפיו חשד סביר. כן ציין, כי החשוד הכחיש כל קשר למעשה.

לאחר שעיין בחומר החקירה, קבע השופט בן ציון ברגר, כי קיים חשד סביר, שהחשוד עבר את העבירות המיוחסות לו. עם זאת ציין, כי בנסיבות הקיימות, ניתן לקדם את החקירה ללא המשך מעצרו של החשוד. השופט קבע, כי החשוד ישהה במעצר בית מלא אצל אחיו בקריית אתא, עד יום חמישי. כן נאסר עליו ליצור קשר עם מעורבים במקרה. בנוסף הוא חויב החשוד לחתום על ערבות בסך 2500 שקלים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments