תגובה דוקרנית: תושב חיפה, בן 46, נעצר אתמול בחשד, כי היה מעורב באירוע בו נדקר אדם אחר, שנזקק לטיפול רפואי ואושפז בטיפול נמרץ.
לטענת המשטרה, המקרה אירע לפני כשבוע, אז החשוד רב עם המתלונן, לא ברור על איזה רקע, באחד הרחובות בשכונת הדר. מיד לאחר המריבה, ניגש החשוד לאדם אחר, ויחד הלכו לחפש את המתלונן. במקום התפתחה תגרה במהלכה נדקר המתלונן ופונה לקבלת טיפול בבית החולים. החשוד זוהה, אותר ונעצר רק שלשום.
בדיון להארכת מעצרו של החשוד, שנערך אתמול (שני) בבית משפט השלום בחיפה, ציין נציג המשטרה, כי לחשוד יש עבר פלילי בעבירות אלימות. כן ציין, כי יש סירטון בו המקרה מתועד והוגש לבית המשפט. עוד ציין, כי הוצא צו מעצר נגד המעורב השלישי בפרשה, אדם בעל עבר פלילי, אבל הוא טרם נעצר.
סניגורו של החשוד, עו”ד ליאוניד פרחובניק טען, כי מדובר ב”הומלס”, שספק אם יש ביכולתו לגייס “שכיר חרב”, שיסגור עבורו חשבון. כן טען, כי בניגוד לדברי נציג המשטרה, המתלונן כבר שוחרר מבית החולים ואפילו פגש בחשוד ברחוב, “והכל בסדר ביניהם”. כן ציין העו”ד, כי עוצמת החשדות נגד החשוד נמוכה וביקש לשחררו בערבות.
לאחר שעיין בחומרי החקירה, קבע השופט אמיר סלאמה, שיש חשד סביר, שקושר את החשוד למעשים המיוחסים לו. לאור זאת החליט השופט, להאריך את מעצר החשוד בשלושה ימים נוספים.
