נסע אל המוות: לשכת התנועה של מחוז חוף, חוקרת את נסיבות התאונה הקטלנית, בה מצא את מותו רוכב אופנוע בן 29 מחיפה.
התאונה אירעה בלילה שבין יום שלישי לרביעי, אז הוזנקו צוותי מד”א כרמל וצוותי שירותי כבאות והצלה, לטפל ברוכב אופנוע, שנפצע ברחוב חטיבת כרמלי בחיפה. מבירור ראשוני עולה, כי הרוכב החליק ונלכד מתחת למשאית חונה.
לוחמי האש מתחנת חיפה, בפיקודו של רב רשף ברק סילם, חילצו לאחר מאמצים רבים את רוכב האופנוע, שנלכד מתחת למשאית. הלוחמים פינו את הפצוע לגורמי הרפואה.
חובשים ופרמדיקים של מד”א, העניקו לפצוע טיפול רפואי ופינו אותו לביה”ח רמב”ם, במצב אנוש עם חבלה רב מערכתית, תוך כדי פעולות החייאה. בהמשך נקבע מותו של רוכב האופנוע.
פרמדיק מד”א, ניב בן ברוך, סיפר:”ראינו את רוכב האופנוע כשהוא לכוד מתחת למשאית חונה, הוא היה בהכרה וסיפר לנו, שהחליק במהלך רכיבה ונלכד. במהלך פעולות החילוץ המורכבות והממושכות של כוחות החילוץ, מצבו החל להתדרדר והוא איבד את הכרתו. ביצענו בו בדיקות רפואיות והבנו, כי הוא נמצא ללא דופק וללא נשימה. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים, שכלל פעולות החייאה מאומצות ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קריטי”.
רוכב האופנוע החליק ונלכד מתחת למשאית בתאונה הקטלנית. צילום: שירותי כבאות והצלה, מחוז חוף.