פצצה מתקתקת: שלוחת תעבורה חיפה, הגישה אתמול (רביעי) לבית המשפט לתעבורה בעיר, בקשה לשלילת רישיון עד תום ההליכים, של תושב חיפה, בן 39, נגדו הוגש כתב אישום בגין עבירת מהירות.
מכתב האישום עולה, כי בתאריך 23 לאוקטובר השנה, ברחוב אבן גבירול בחיפה, מכיוון כיכר אדם לכיוון הדר, נתפס הנאשם כשהוא נוהג ברכבו, במהירות 115 קמ”ש, באיזור בו המהירות המותרת היא 50 קמ”ש בלבד.
בבקשתה ציינה התביעה, כי הנאשם הוציא רישיון נהיגה בשנת 2003, ומאז צבר לחובתו 13 הרשעות בגין עבירות תנועה. התביעה ציינה: “במקרה דנן, מדובר במהירות של 65 קמ”ש מעל למותר בדרך עירונית” והדגישה, כי מדובר בעבירת מהירות חריגה, “המעידה על מסוכנות גבוהה הן לנהג והן לכלל המשתמשים בדרך”. התביעה ציינה עוד, כי הנאשם הפגין זלזול כלפיי יתר המשתמשים בדרך והמהירות בה נהג, סיכנה את יתר הנהגים.
בית המשפט טרם קבע מועד לדיון בבקשה.
