ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

הקטין מקריית ים שפרץ ל-4 עסקים בקריות – לדין

על אף העובדה שלא נגנב דבר, התעקשה המשטרה להעמידו לדין. צילום: דוברות המשטרה, מחוז חוף
Monday February 21, 2022

עבריין צעיר: חטיבת התביעות של משטרת ישראל, הגישה בסוף השבוע, לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים  נגד קטין, שנאשם בהתפרצות לארבעה בתי עסק בקריות.

המשטרה פתחה בחקירה לפני מספר ימים, עם קבלת מספר דיווחים בדבר פריצות למספר בתי עסק באיזור הקריות וגניבת רכוש בשווי עשרות אלפי שקלים מהם. בנוסף, גרם אותו פורץ לנזקים קשים לבתי העסק.

בתוך כך, פעולות חקירה שביצעו שוטרי תחנת זבולון, הביאו לחשיפת זהותו של החשוד בביצוע המעשים, קטין תושב קריית ים, בן 15.

חקירת הפרשה הועברה למחלק הנוער של תחנת זבולון, אשר אספה מימצאים ועדויות, כמו גם מימצאים פורנזיים מהזירה וסריקת מצלמות, בעזרתם קשרו החוקרים את החשוד לפריצות ל-4 בתי עסק בקריות.

מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת ובסוף השבוע כאמור, הגישה נגדו חטיבת התביעות של משטרת ישראל כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר