ד' ניסן התשפ"ה, 02/04/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

למרוח קרם הגנה: הנזק לעור שלנו הוא נזק מצטבר

מרפאת כללית בגבעת אלונים, קיבלה חיזוק בדמותה של ד"ר תמר קורן. צילום: דוברות כללית.
Monday March 17, 2025
ד"ר תמר קורן מומחית ברפואת עור

ברוכה הבאה: בעקבות השבוע האחרון עם טמפרטורה גבוה, יצאו רבים אל חופי הים כדי להשתזף וזה בדיוק הזמן, לקבל את המלצתה של ד”ר תמר קורן, בעקבות השמש החמה והמוני המתרחצים בים: “יש למרוח קרם הגנה בכל עונות השנה, קרינת השמש קיימת גם בחורף והנזק שלה על העור שלנו, הוא נזק מצטבר”.

ד”ר תמר קורן (35), נשואה + 2, מתגוררת בחיפה, הצטרפה לשורת המומחים של כללית במחוז חיפה וגליל מערבי. את לימודי הרפואה סיימה בטכניון. סטאג’ עשתה בבית חולים פוריה, וההתמחות בעור ומין, ביצעה בבית חולים העמק בעפולה מקבוצת כללית.

“אני מאמינה, כי אין תחליף למפגש פנים מול פנים עם המטופל. האפשרות לדבר עם קשר עין ולקבל הקשבה, חיוך ומענה לבעיות הרפואיות, הן הבסיס לעבודתי”, מספרת ד”ר קורן.

את ד”ר קורן ניתן לפגוש במרפאה החדשה של כללית בגבעת אלונים. המרפאה החדישה והמרווחת, מציעה מגוון שירותים: רפואת משפחה, ילדים, נשים, עור, שירותי אחיות, מעבדה, שירותי משרד ובית מרקחת.

בנוסף, ד”ר קורן מעניקה שירות למטופלים במרכז לרפואה יועצת ארמון בחיפה.

במרכז ניתן לקבל מגוון שירותי כללית תחת קורת גג אחת: מרכז בריאות הילד ובו שירותי רפואה יועצת לילדים על ידי טובי המומחים בתחומי ריאות, ראומטולוגיה, אף אוזן גרון, כירורגיה, אנדוקרינולוגיה, סוכרת ילדים, תזונה ודיאטה. עוד ניתן למצוא, מרפאה לטיפול בילד ובנוער, רפואה יועצת עם מומחי כללית בתחומים: א.א וגרון, עיניים עור ונשים, מכון להתפתחות הילד, שיר”ן וכללית סמייל. בנוסף, ניתן שירות בית מרקחת של כללית באותו

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments