קומונה קטנה: תושב קריית ים, בן 44, הגיש אתמול (שני) לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו הרחקה נגד החברה של האחיין שלו, שמתגוררת בדירתו. לטענת המבקש, בת הזוג תקפה את הבן שלו.
מהבקשה עולה, כי באותה דירה, ברחוב ערמונים בקריית ים, מתגוררים המתלונן, אימו, האחיין של המתלונן ובת זוגו. המתלונן גרוש ובנו, בן ה-14, בא לבקר אותו בדירתו. לטענת המתלונן, החברה של האחיין היא תושבת זרה, ללא אשרה שהייה כרגע בישראל. לדבריו, אותה אישה האשימה את בנו, כי בגללו, הכלב שלה ברח ואף הרימה עליו ידיים. “בני עזב את הדירה ופוחד לחזור אליי לביקורים”, כתב המתלונן בבקשה, “אני מבקש להרחיק אותה אישה, כדי שהבן שלי יחזור להיות איתי”.
לטענת המתלונן, מאז אותו אירוע, הבן פוחד לחזור לדירה. “עם כל הצער, האישה מהווה סכנה ממשית, אני פוחד על עצמי ועל בני, ורוצה שימשיך לבוא אליי”, כתב המתלונן בבקשה לצו הרחקה.
בית המשפט טרם קבע מועד לדיון במעמד שני הצדדים.
