שיא החוצפה: חברת התעופה אמריקן איירליינס, הודיעה בהודעת מייל באמצע הלילה, לזוג ישראלים, שהיו אמורים לחזור למחרת היום לארץ מארה”ב, כי הטיסה מבוטלת, ולא יצרה בהמשך כל קשר עם בני הזוג. כך עולה מתביעה שהגיש תושב קריית מוצקין, לבית משפט לתביעות קטנות בקריות, נגד החברה.
מהתביעה עולה, כי בני הזוג הזמינו טיסה הלוך וחזור, בחודש מרץ השנה, לארה”ב באמצעות אמריקן איירליינס, תמורת כ-1300 דולר. בתאריך 13 במרץ עמדו השנים לחזור לארץ, אבל הופתעו לקום בבוקר ולמצוא מייל מהחברה, שהטיסה מבוטלת, ללא כל הסבר או אופציה חליפית.
השניים ניסו ליצור קשר עם החברה אבל ללא הצלחה ולא ידעו כיצד לחזור לארץ. המצב היה מסובך עוד יותר, כיוון שהאישה הייתה בחודש הרביעי להריונה ויומיים לאחר חזרתה המתוכננת לארץ, הוזמנו לה בדיקות חיוניות. רק מאוחר יותר שלחה החברה מייל נוסף, בו הודיעה, כי שיבצה את השניים לטיסה אחרת, יומיים לאחר המועד המתוכנן, מבלי לתת גם הפעם הסבר, מדוע בוטלה הטיסה הראשונה. הטיסה לארץ הייתה קשה במיוחד, לאחר שהיא כללה שתי החלפות מטוסים, במקום אחד בתכנון המקורי.
בני הזוג טוענים, כי התנהלות החברה גרמה להם להפסיד את הבדיקות החיוניות של האישה, וכן להוצאות כספיות ועוגמת נפש. השניים דורשים פיצוי בסך 7620 שקלים.
טרם הוגש כתב הגנה.