חולה מין: מאמן הכדורגל לעבר, אבי פרץ, בן 52, עבריין מין מורשע מקריית מוצקין, הולך ומסתבך. פרקליטות המדינה הגישה נגדו ביום שישי, לבית המשפט המחוזי בחיפה, כתב אישום, המייחס לו עבירות מין ב-15 קטינים בגילאי 13 עד 16 שנים, במספר גדול של הזדמנויות.
על פי כתב האישום, שהוגש ע”י עו”ד רועי גול, ממחלקת הסייבר בפרקליטות המדינה, הסתבר כי פרץ, נעצר לפני כשלושה שבועות ע”י חוקרי יחידה 105 בלהב 433. בשנת 2011 הוא כבר הורשע בעבירות מין כלפיי קטינים, לאחר שהודה במעשים וריצה בעבר 8 שנות מאסר. לאחר שהשתחרר, היה נתון לפיקוח בידי יחידת “צור” בשירות בתי הסוהר. פרץ נהג להתכתב עם קטינים ולהיפגש עם חלק מהם. הוא ניצל את מקומות העבודה בהם הועסק, על מנת לבסס קשר עם הקטינים. בין היתר, ניצל הנאשם את עיסוקו במסירת חבילות דואר ללקוחות, על מנת ליצור קשר מיני עימם. כמו כן נהג לפנות לקטינים ולהציע עזרה במציאת עבודה במקומות שבהם הועסק, ולצורך כך קיבל מהם את מספרי הטלפון שלהם.
בכתב האישום שהוגש נגדו, מיוחס לו שידול קטינים להצעות בעלות אופי מיני תמורת כסף. בחלק מהמקרים הוא אף נפגש עם אחדים מהם לביצוע מעשים מיניים תמורת תשלום. מיוחסים לו 15 אישומים כלפיי קטינים, גם כאלה שטרם מלאו להם 14 שנים. האישומים מייחסים לו מעשים מגונים שלא בהסכמה, מעשים מגונים, מידע כוזב במחשב, הטרדות מיניות, שימוש בגופו של קטין לעשיית תועבה, ניסיונות לצריכת זנות מקטינים והחזקת תועבה. כתב האישום החדש מייחס לו גם עבירה של ניסיון צריכת זנות בשל פעילותו ברשת. בשנים האחרונות הפך האינטרנט, לכר פורה לתופעות אלימות ופשיעה נגד קטינים ובהם פדופיליה, סחיטה, נידוי, חרם ובריונות. עברייני מין הפכו את הרשת למקום בו הם “צדים” ילדים כדי לספק את תאוותיהם המיניות.
