ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

מעבדת סמים ובה 21 ק”ג של קנביס נחשפה בקרית חיים

מעבדת הסמים בקרית חיים. צילום: דוברות המשטרה, מחוז חוף
Tuesday November 10, 2020

בצל הקורונה, נדמה כי הקנביס הפך בימים אלו למוצר מבוקש בשוק, ועוד ועוד אנשים פותחים מעבדות לייצור סמים כדי לספק את דרישות השוק. מעבדה כזו נחשפה בקרית חיים, שם מצאו השוטרים לא פחות מ-21 ק”ג של סמים מסוכנים מסוג קנביס.

במסגרת המאבק שמנהלת משטרת ישראל בנגע הסמים, בדגש על גידול וסחר המסכן את שלום הציבור, ערכו בלשי תחנת זבולון פעילות יזומה וממוקדת, במהלכה עצרו את תושב קרית חיים בן 55, בחשד לגידול וייצור סמים בתנאי מעבדה.

במסגרת החיפוש, חשפו השוטרים מעבדת הידרו ובה עשרות שתילים של חומר החשוד כסם מסוכן מסוג קנביס, במשקל כולל של כ-21 ק”ג וכן ציוד רב המשמש לגידול וייצור סמים. כלל המימצאים הועברו להמשך מיצוי ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי. החשוד נעצר לחקירה בתחנת המשטרה והובא לבית משפט השלום בחיפה, שם הוארך מעצרו ביומיים.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר