עבריין רב מעללים: בסוף השבוע הגישה המשטרה, הצהרת תובע נגד תושב קריית מוצקין, בן 47, בגין תקיפה וכליאה של אדם אחר. בעקבות כך, האריך בית משפט השלום בחיפה, את מעצר החשוד ב-4 ימים, כאשר בתקופה זו יוגש נגדו כתב אישום.
החשוד נעצר בסוף חודש מאי, לאחר שתקף יחד עם אדם נוסף את הקורבן וגרמו לו פציעות וחבלות. כתוצאה מכך נזקק הקורבן לטיפול רפואי. בנוסף, לטענת המשטרה, החשוד גם כלא את קורבנו. כאשר הגיעו שוטרים לעצור אותו, הוא השתולל, איים לפגוע בשוטרים וניסה לשבש חקירה. בנוסף, הוא גם חשוד בגניבה.
המשטרה ייחסה לחשוד שורה של עבירות: פציעה כשהעבריין מזויין, תקיפה ופציעה ממשית של שניים או יותר, איומים, שיבוש מהלכי משפט, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, כליאת שווא, תקיפה הגורמת לחבלה של ממש וגניבה.
החשוד הובא לבית משפט השלום בחיפה, שם סיכמו סנגורו, עו”ד אברהם סופר ונציג המשטרה, עו”ד צביקה אמיר, כי לאור הגשת הצהרת התובע, מעצר החשוד יוארך ב-4 ימים, כאשר בתקופה הזו תגיש המשטרה כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים.
לאור ההסכמה, האריכה השופטת חוה קלמפרר- מרצקי, את מעצר החשוד כמוסכם.