בלי לשלם: לשכת התביעות זבולון, הגישה אתמול (ראשון) לבית משפט השלום בקריות, כתב אישום נגד תושבת קריית ביאליק, בת 51, בגין גניבה.
מכתב האישום עולה, כי בחודש מאי השנה, בשעות הערב, נכנסה הנאשמת לסופרמרקט “מחסני להב” ברחוב קרן היסוד בקריית ביאליק. בנסיבות אלו היא לקחה שורה של מוצרים ובהם: 2 בקבוקי וויסקי, משקה “בלו די”, מעדן חלב “מלבי שמנת” ו-6 יחידות של דג סלמון, בשווי כולל של 292 שקלים. הנאשמת הכניסה את המוצרים לתוך תיקה האישי ועברה את קו הקופות בלי לשלם.
“במעשיה המתוארים לעיל, גנבה הנאשמת את הרכוש מבלי הסכמת הסופרמרקט, במרמה ובלי תביעת זכות בתום לב, כשהיא מתכוונת בשעת הנטילה לשלול את הרכוש שלילת קבע”, נטען בכתב האישום, שכולל סעיף אחד: גניבה.
זה הולכים לתביעות קטנות? לא מאמינה. אם ידעתם מה היה בתיקה..למה לא לקחו את המוצרים חזרה. תלונה במשטרה הכל היה ניגמר. גם ככה אין לה כסף.