י"ב חשון התשפ"ז, 23/10/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

נהג חדש עקף על פס לבן רצוף וגרם לתאונה

הנהגת ביצעה עבירת תנועה חמורה, כשפנתה שמאלה, במקום שאין בו פנייה ופגעה בהולכת הרגל, שחצתה כחוק במעבר חצייה. צילום: רשתות חברתיות, לפי ס' 27א'.
Wednesday August 19, 2026

נהיגה רשלנית: שלוחת התעבורה חיפה, הגישה לבית המשפט לתעבורה בעיר, כתב אישום נגד נהג חדש, תושב חיפה, בן 26, בגין גרימת תאונה חזיתית עם נפגעים, לאחר עקיפה לא בטיחותית.

מכתב האישום עולה, כי בתאריך 25 ליוני השנה, בשעה 22.17, נהג הנאשם ברכב מסוג טויוטה ברחוב גאולה בחיפה, כביש דו סיטרי עם קו הפרדה רצוף וכפול בין שני כיווני הנסיעה. אותה עת נסע ממול רכב מסוג מאזדה. בכתב האישום נטען: “הנאשם נהג בקלות ראש וברשלנות בכך, שסטה מנתיב נסיעתו והחל בעקיפה, כאשר הדרך לא הייתה פנויה במרחק מספיק, על מנת להשלים את העקיפה בבטחה, תוך חציית קו הפרדה רצוף. כתוצאה מכך חסם הנאשם  את דרכו של רכב המאזדה (התאונה). כתוצאה מהתאונה נהג רכב המאזדה ונוסע מרכבו נפגעו ונזקקו לטיפול רפואי, ושני כלי הרכב המעורבים בתאונה ניזוקו”.

כתב האישום נגדו כולל 4 סעיפים: סטייה מנתיב הנסיעה, נהיגה בקלות ראש, עקיפה כשהדרך לא פנויה והתנהגות הגורמת לנזק.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר