ללא עבר פלילי: הומלסית בת 18, בעברה מקריית חיים, נעצרה בחשד, כי סחרה בסמים יחד עם זוג מקריית ביאליק, תוך שמכרה סמים מסוג מריחואנה לקטינים. החשודה טענה, כי היא מחוסרת בית, שהוזמנה לגור בדירה בה נעצרה עם המעורבים הנוספים, בני זוג, בעלי אותה דירה, ברחוב ההגנה בקריית ביאליק.
מעצר החשודה בוצע לאחר חקירה סמויה, שהפכה לגלויה עם מעצרה ומעצר שני המעורבים הנוספים. המשטרה ייחסה לחשודה עבירות של הדחת קטין לסמים מסוכנים, ייצוא, ייבוא, מסחר, הספקה סמים מסוכנים וקשירת קשר לביצוע פשע, וביקשה להאריך את מעצרה ב-10 ימים נוספים.
בדיון שנערך בבית המשפט, טענה עורכת הדין אושרת סיבוני אטיאס, מהסניגוריה הציבורית, כי מדובר בהומלסית, שהוכנסה לאותה דירה בה נעצרה לפני חודש וחצי, בידי המעורבים האחרים. כן טענה, שאין לה עבר פלילי והוסיפה: “מדובר בבחורה בת 18, ללא עבר פלילי, אשר מצאה קורת גג ופינה חמה, בביתם של החשודים הנוספים. מדובר בזוג שהזמין אותה לדירתם, רק לתת לה קורת גג. מדובר בבחורה צעירה, שעזבה את ביתה ואין לה כל קשר למתרחש בדירה”.
בהמלצת בית המשפט הסכימו הצדדים, להארכת מעצר של שלושה ימים. השופט שלמה מיכאל ארדמן, האריך את המעצר כמוסכם.
מעצר שני החשודים האחרים, תושבת קריית ביאליק בת 62, ותושב קריית ביאליק בן 51, הוארך גם כן בשלושה ימים נוספים.
