י"ג אדר התשפ"ו, 02/03/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

פרץ לבתים ונתפס עם רכוש גנוב

החשוד שמר בחקירה על זכות השתיקה ולא השיב לשאלות החוקרים. בעת מעצרו נתפס ברשותו רכוש גנוב. צילום: פריפיק, לפי ס' 27א'.
Monday March 2, 2026

דום שתיקה: בית משפט השלום בחיפה, האריך ביומיים את מעצרו של תושב קריית ים, בן 43, שנעצר בחשד, כי פרץ למספר בתים באיזור הקריות וגנב רכוש. החשוד שמר על זכות השתיקה בחקירה.

מבקשת המעצר עולה, כי החשוד פרץ בתחבולות לבתים וגם חטף בשתי הזדמנויות שונות, תיקים מנשים בקריות. בעת מעצרו נתפס ברשותו רכוש גנוב. בנוסף הוא נחשד בהטרדת בת זוגו הקודמת, וכן באיומים על בן זוגה הנוכחי של האקסית.

המשטרה ייחסה לחשוד, עבירות של פריצה לבניין וביצוע גניבה, גניבה ותקיפה כדי לגנוב, וביקשה להאריך את מעצרו ב-10 ימים נוספים.

נציג המשטרה, רס”ב סאמר כרייני טען בדיון, כי החשוד שמר על זכות השתיקה ולא ענה לשאלות החוקרים. סנגורו של החשוד, עו”ד ליאוניד  פרחובניק, ביקש לדעת מה משמעות המונח “התפרצות בתחבולה”, שמופיע בבקשת המעצר, אך נציג המשטרה סירב לענות בטענה, שזה עלול לשבש חקירה. עם זאת ציין, כי מדובר בשבעה מקרים של “התפרצות בתחבולה”, שהמשטרה מייחסת לחשוד. הסניגור ביקש לדעת, האם קיימים סרטונים, שקושרים את החשוד לעבירות, אבל נציג המשטרה סירב להשיב גם לשאלה זו, בטענה לשיבוש חקירה.

בדברי הסיכום טען עו”ד פרחובניק, לאי חוקיות המעצר, מאחר ולא הוצא צו מעצר כנדרש בחוק. כן טען, כי נציג המשטרה סירב לענות לשאלות בסיסיות והוסיף, כי עד כה לא הוטחה בחשוד כל ראיה הקושרת אותו למעשים המיוחסים לו. “החשד הסביר חלש מאוד”, טען הסניגור וביקש לקצר משמעותית את ימי המעצר.

סגנית נשיאת בית משפט השלום בחיפה, השופטת שולמית ברסלב, קבעה בהחלטתה, כי קיים חשד סביר, שהחשוד עבר את העבירות המיוחסות לו וכי קיימות עילות מעצר. לאור זאת החליטה השופטת, להאריך את מעצר החשוד ביומיים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments