חסר בושה: בית משפט השלום בקריות, האריך בשלושה ימים את מעצרו של תושב קריית אתא, בן 38, שנעצר בחשד, כי פרץ למכונית של אבלים, ליד בית העלמין בעיר וגנב מתוכו רכוש.
מבקשת המעצר עולה, כי את המעשים המיוחסים לו ביצע החשוד במהלך המלחמה, בתאריך 19 לאוקטובר, אז פרץ לרכב ליד בית העלמין בעיר, גנב משם רכוש וכרטיסי אשראי, ובהמשך אף עשה שימוש בכרטיסי האשראי הגנובים.
בבקשת המעצר ייחסה המשטרה לחשוד 4 עבירות: נטילת אמצעי תשלום ללא רשות, שימוש באמצעי תשלום, גניבה מרכב ופריצה לרכב. החשוד נעצר בתאריך 4 לנובמבר ואתמול (יום ראשון), הובא לדיון בהארכת מעצרו, כאשר המשטרה ביקשה להאריך את המעצר ב-7 ימים נוספים.
במהלך הדיון הודיע עורך דינו של החשוד, ציון שמעון, כי הגיע לסיכום עם נציג המשטרה, לפיו המעצר יוארך בשלושה ימים. לאור זאת, קבע השופט צבי כוחן, כי קיים חשד סביר נגד החשוד וגם עילת מעצר, והאריך את מעצרו בשלושה ימים נוספים.
