ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

צעיר מחיפה שביקש משכנו מעט שקט הותקף ונשלח לביה”ח

מחלת החצבת נמצאת בעלייה וגורמת לתמותת ילדים שאינם מחוסנים. צילום: הקריה הרפואית רמב"ם.
Thursday February 4, 2021

הערה לגיטימית של דייר בחיפה לשכנו, שינמיך את המוסיקה שבוקעת מדירתו, הובילה לתקיפה חמורה ולפציעתו של האזרח, שבסך הכל ביקש קצת שקט. אחד התוקפים נעצר והוגשה נגדו הצהרת תובע. המשטרה עדיין מחפשת אחרי מספר חברים, שסייעו לצעיר בעת תקיפת השכן. 

לפני כשבועיים פתחה המשטרה בחקירה, עם קבלת דיווח בדבר אדם שהותקף ואיבד את הכרתו. שוטרי משטרת ישראל שהגיעו למקום, הבחינו באזרח כבן 18 כשהוא מחוסר הכרה, שרוע על הכביש והזמינו למקום את נציגי מגן דוד אדום, שפינו אותו למרכז הרפואי רמב”ם בחיפה. 

מהחקירה עלה, כי הקורבן העיר לחשוד על רעש שבוקע מדירתו ועל רקע זה הותקף על ידי החשוד וחבריו. כתוצאה מהתקיפה נגרמו לו חבלות קשות בפניו ובכל חלקי גופו. 

לאחר ביצוע פעולות חקירה מגוונות, חשפו שוטרי משטרת ישראל את זהותו של החשוד, קטין כבן 17, תושב חיפה, ועצרו אותו לפני כשבוע לחקירה בתחנת המשטרה בעיר. 

מעצרו של החשוד הוארך מעת לעת ואתמול הגישה חטיבת התביעות של משטרת ישראל הצהרת תובע. בימים הקרובים יוגש נגדו כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים. 

מהמשטרה נמסר, כי בפרשה זו צפויים להתבצע עוד מעצרים בימים הקרובים.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר