כ"ט טבת התשפ"ו, 18/01/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

קורבן הדקירה הוא גם החשוד בדקירה

שני הקורבנות באירוע האלימות, הם גם שני החשודים בפרשת הפציעה של אחד מהם. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Sunday January 18, 2026

מקרה מיוחד: המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו של תושב קריית אתא, בן 42, שהיה מאושפז במצב קשה בבית חולים, לאחר שנדקר באירוע אלימות בתחילת חודש ינואר. במהלך הדיון להארכת המעצר, טענה המשטרה, כי באירוע השתתפו שני אנשים, החשוד ואדם נוסף, ושניהם במקרה הספציפי הזה, הם גם חשודים וגם קורבנות.

בבקשה המעצר טענה המשטרה, כי המקרה אירע בתאריך 2 לינואר, ולאחר הדקירה נמלט החשוד מהמקום. המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של פציעה או חבלה זדונית שלא כדין, קשירת קשר לביצוע פשע, שיבוש הליכי משפט וסיוע לאחר מעשה פשע, וביקשה להאריך את מעצרו ב-10 ימים נוספים.

בדיון שנערך בבית משפט השלום בחיפה, טען סנגורו של החשוד, עו”ד יוני דדון, כי החשוד אושפז לאחר המקרה בבית חולים במצב קשה, והשוטרים שהגיעו לשם, לא הצליחו לגבות ממנו עדות. נציג המשטרה עו”ד איאד מוראד, אישר את הדברים וציין, כי לאחר מכן ברח החשוד מבית החולים. “בגדול, יש כאן 2 קורבנות” טען נציג המשטרה. עו”ד דדון: “2 קורבנות שהם חשודים”.

עו”ד דדון ציין, כי החשוד/הקורבן השני כבר שוחרר וביקש לשחרר גם את לקוחו. נציג המשטרה הסכים לכך והשופט וויליאם חאמד קבע, כי החשוד ישהה 5 ימים במעצר בית מלא, בדירה בקריית ביאליק, ונאסר עליו ליצור קשר עם מעורבים נוספים במשך 45 ימים. בנוסף נדרש החשוד, לחתום על ערבות בסך 10.000 שקלים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments