י"ח שבט התשפ"ו, 05/02/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

רפואת ילדים של כללית בשכונת רמת הנשיא בחיפה

ד"ר ריזאן סחניני, סיימה את לימודי הרפואה בהצטיינות בטכניון. צילום: דוברות כללית.
Wednesday February 4, 2026

מומחי ילדים: מרפאת כללית החדשה ברמת הנשיא בחיפה, מציעה לתושבים שירות רפואי מקצועי וזמין, עם צוות מומחי ילדים מהשורה הראשונה. המרפאה ממוקמת ברחוב שונית 12 בחיפה, ופועלת בשעות אחר הצהריים ובימי שישי בבוקר. ד”ר ג’ואד מעיכי וד”ר ריזאן סחניני, מומחים ברפואת ילדים, בוגרי הטכניון, המשלבים מצוינות רפואית עם גישה אנושית, קשובה ומקצועי

ד”ר ג’ואד מעיכי (35), תושב חיפה, השלים את לימודי הרפואה בטכניון ואת הסטאז’ וההתמחות ברפואת ילדים, סיים בבית החולים הדסה. עם תום ההתמחות בחר לעבור לרפואת הקהילה בחיפה, מתוך תחושת שליחות ורצון להעניק טיפול קרוב ונגיש למשפחות.

“בחרתי ברפואה, כי זה מקצוע שכל הזמן לומדים ומתפתחים בו, תוך כדי עשייה. אתה יכול להתמקצע בתחומים רבים ובמקביל לבנות יחסי אמון ושיתוף עם הילדים והוריהם”, מספר ד”ר מעיכי.

בעבודתו מול המשפחות, הוא מדגיש את חשיבות תשומת הלב לפרטים הקטנים: “להיות קשובים למצבו הבריאותי של הילד ולעקוב אחר סימנים ושינויים בהתנהגות, גם אם נראים זניחים, זה חלק משמעותי בתהליך האבחון והטיפול”.

ד”ר ריזאן סחניני (44), נשואה ואם לשלושה, מתגוררת בחיפה. את לימודי הרפואה סיימה בהצטיינות בטכניון, ואת התמחותה ברפואת ילדים וכן הכשרה בניהול, השלימה בהצטיינות בבית החולים רמב”ם. לצד עבודתה בכללית היא משמשת כסגנית מנהל בית החולים פוריה.

“בחרתי ברפואת ילדים, כיוון שאני חושבת, שרפואת ילדים היא אופי, דרך חיים. גם כיום, כשאני בתפקיד ניהולי, חשוב לי להמשיך לעסוק ברפואת ילדים. חיוך של ילד ומבט רגוע של אמא אחרי ביקור במרפאה, נותנים לי תחושת סיפוק גדולה”.

לדבריה, קשר טוב עם ההורים, נשען על יחס אישי וזמינות: “כאשר הורה יודע, שיש לו מענה בזמן אמת, רמת החרדה פוחתת והטיפול הופך מדויק ורגוע יותר”.

המרפאה החדשה של מומחי כללית, ממוקמת ברחוב שונית 12 בחיפה ופועלת בשעות אחר הצהריים ובימי שישי בבוקר.

ד”ר ג’ואד מעיכי, מומחה ברפואת ילדים, בוגר הטכניון.  צילום: דוברות כללית.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments