ט"ז חשון התשפ"ז, 27/10/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תביעה קטנה נגד חנות מרשת אוטמזגין

לטענת התובעת, עוגת "נפוליאון" שנרכשה בסניף דודו אוטמזגין בקריית אתא, הייתה פגומה ולא טעימה. צילום: גוגל מפות, לפי ס' 27א'.
Tuesday October 27, 2026

עוגה לא אכילה: תושבת קריית אתא, הגישה לבית המשפט לתביעות קטנות בקריות, תביעה על סך 2,000 שקלים, נגד רשת הקונדיטוריות “דודו אוטמזגין פטיסרי בע”מ”, בגין עוגה פגומה ולא אכילה, שרכשה ערב ראש השנה.

מכתב התביעה עולה, כי התובעת, לקוחה וותיקה של הרשת, רגילה לרכוש בכל ערב חג עוגת “נפוליאון” מסניף הרשת בקריית אתא. ערב ראש השנה העוגה הייתה חסרה במלאי, והיא עקבה מדי יום אחר הגעתה, עד שרכשה אותה לבסוף בערב החג. אולם, לדבריה, “עם פתיחת העוגה בערב החג, התברר כי העוגה אינה אכילה ופגומה לחלוטין. זה התבטא ביריקה עוד מהביס הראשון של האורחים”, מה שיצר אצלה תסכול, אכזבה ובושה עמוקה בפני האורחים.

התובעת פנתה אל הרשת עוד במהלך החג ולאחריו, הן למוקד שירות הלקוחות והן לסניף המקומי, ואף השיבה את העוגה אל הסניף בקריית אתא. לטענתה, בסניף היפנו אותה לקבלת הנחיות מהשירות הארצי, אך היא לא קיבלה כל תיעוד על החזרת העוגה. בהמשך, פנתה בוואטסאפ שלוש פעמים לשירות הלקוחות ולא זכתה למענה, וגם פניותיה החוזרות ונשנות בטלפון ובביקורים בסניף לא הניבו תוצאה, כאשר לדבריה “הכסף והעוגה אצל הרשת”.

בתביעתה דורשת הלקוחה פיצוי כולל של 2,000 שקלים בגין האירוע המאכזב. נכון להיום, טרם הוגש כתב הגנה מטעם הרשת.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר