ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תובעת את השכנים בעשרות אלפים בגין נזקי רטיבות

לפני 12 שנים חתמו השוכרים על החוזה וסירבו לחדש את אותו מדי שנה. דרישות בעל הנכנס לפנות אותם, לא זוכות להתייחסות מצידם. בית המשפט יצטרך לפתור את הבעיה. צילום ארכיון.
Friday April 26, 2024

נזקים בלתי נסבלים: תושבת קריית מוצקין, הגישה לבית משפט השלום בקריות, תביעה נזיקין על סך כ- 23 אלף שקלים נגד השכנים שלה, בטענה כי רטיבות מדירתם, גורמת לנזקים קשים בדירת התובעת.

מהתביעה עולה, כי התובעת מתגוררת בקומה 14 בבניין רב קומות ברחוב בן צבי בקריית מוצקין, בעוד הנתבעים מתגוררים בדירה מעליה בקומה ה-15. מהתביעה עולה, כי הנתבעים ביצעו שיפוץ בדירתם לפני כשנתיים ומאז, כך לטענת התובעת, יש בעיות רטיבות קשות בדירה שלה. לפי חוות דעת שהגישה התובעת, מקור הרטיבות בדירת הנתבעים.

התובעת טוענת, כי פנתה מספר רב של פעמים לשכנים על מנת שיתקנו את הבעיה, אך עד היום הדבר לא בוצע. עוד הוסיפה התובעת, כי בשל סיבות כלכליות היא ביקשה להשכיר את דירתה, אך בשל מצבה, לא הצליחה למצוא שוכר. “מצב הדירה בכי רע, היא סובלת מנזקי רטיבות, עובש וריח רע. כל אלו גורמים לתובעת עוגמת נפש”.

סכום התביעה עומד על 26,606 שקלים, הכוללים את עלות התיקונים, הוצאות וגם פיצוי בגין עוגמת נפש.

טרם הוגש כתב הגנה.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר