ט"ו תמוז התשפ"ה, 11/07/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

חיפאי רימה 7 אנשים והוציא מהם כספים

הנוכל החיפאי "עבד" על אנשים בעיניים, כולל שני נהגי מוניות ובסה"כ הוציא מהם אלפי שקלים. צילום: ויקיפדיה, לפי ס' 27א'.
Wednesday July 9, 2025

עבודה בעיניים: לשכת התביעות חיפה, הגישה אתמול (רביעי) לבית משפט השלום בעיר, כתב אישום נגד תושב חיפה, בן 35, בגין לא פחות מ-7 מעשי מרמה, כאשר חלק מהקורבנות היו נהגי מוניות.

באישום הראשון נטען, כי הנאשם השתמש בשירותי נהג מונית חיפאי ונסע עמו מספר פעמים, כאשר שווי השירות שקיבל עמד על כ-1000 שקלים. הנאשם הבטיח לנהג להעביר לו כסף בהעברה בנקאית, ואף הציג לו אסמכתא כוזבת על כך, שהעביר את הכסף, אותו היה חייב לנהג. בהמשך אף קיבל מהנהג 300 שקלים במזומן והציג לו העברה בנקאית כוזבת, על סך 800 שקלים, בגין הנסיעות הנוספות שביצע והכסף שקיבל במזומן. לנהג מונית אחר סיפר הנאשם, כי ארנקו נגנב ולבסוף “עבד” עליו בסכום של 550 שקלים, תוך הצגת העברה בנקאית כוזבת.

לחמישה תושבים אחרים, אותם לא הכיר כלל, סיפר כי ארנקו נשדד או אבד, והצליח להוציא מהם במרמה אלפי שקלים. גם במקרים אלו הוא כביכול ביצע העברות בנקאיות לטובת הקורבנות.

כתב האישום נגדו כולל שבעה סעיפים נפרדים, של קבלת דבר במרמה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments