ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושב קריית ביאליק איים להרוג בעל עסק

הבן כנראה לא היה בבית הספר, כשלמדו את עשרת הדיברות, שם נכתב: "כבד את אביך ואת אימך למען יאריכון ימיך". הבן איים על הוריו עם סכין ועומד למשפט. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Saturday October 1, 2022

חייב בדיקה: בית משפט השלום בחיפה, האריך בסוף השבוע ב-48 שעות, את מעצרו של תושב קריית ביאליק, בן 42, שנעצר בחשד לאיומים כלפיי בעל עסק בעיר, וציווה כי יעבור בתקופה זו בדיקה פסיכיאטרית.

מבקשת המעצר עולה, כי החשוד איים לרצוח בעל עסק בקריית ביאליק, כולל את בני משפחתו. החשוד איים גם על שוטרת שביקשה לעצור אותו. בנוסף, נתפסו ברשותו סמים.

בדיון שנערך בסוף השבוע בבית משפט השלום בקריות, טען סניגורו של החשוד, עו”ד אסף צברי, כי החשוד העלה טענה, שבעבר עבד אצל אותו בעל עסק ולא קיבל את מלוא שכרו. עוד ציין, כי אין כל הצדקה להאריך את מעצרו ואפשר להסתפק בהרחקתו מהמתלונן.

לאחר שעיין בחומר החקירה שהוגש לו, קבע השופט בן ציון ברגר, כי קיים חשד סביר, שהחשוד עבר את העבירות המיוחסות לו. כן ציין, כי עוצמת האיומים הייתה גבוהה וכי החשוד לא משתף פעולה עם חוקריו. לאור זאת קבע השופט, כי החשוד יישאר במעצר 48 שעות, כאשר במהלך תקופה זו הוא חייב להיבדק בידי פסיכיאטר.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר