ט' תמוז התשפ"ה, 05/07/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

נעצר עם מריחואנה ו”בולי” LSD

. צילום ארכיון: דוברות המשטרה, מחוז חוף.
Monday January 13, 2025

עוסק זעיר: בית משפט השלום בקריות, האריך ביומיים את מעצרו של תושב קריית ביאליק, בן 37, בגין סחר בסמים. מנגד טען החשוד, באמצעות סנגורו, כי כמות הסמים שנתפס אצלו, אינו מעלה חשד לסחר.

החשוד נעצר כשברשותו סמים מסוגים שונים, שלא לצריכה עצמית. המשטרה ייחסה לחשוד עבירות של ייצוא, ייבוא, סחר בסמים, החזקה ושימוש בסמים, שלא לצריכה עצמית וביקשה להאריך את מעצרו ב-8 ימים נוספים.

בדיון טען סנגורו של החשוד, עו”ד יוגב אסייג, כי מדובר באדם ללא עבר פלילי ומה שנמצא ברשותו, היו 10 גרם מריחואנה ועוד 5 “בולים” של LSD. לטענת הסנגור, הכמות שנתפסה אינה מעלה חשד לסחר בסמים, וביקש לציין, כי החשוד שיתף פעולה והודה בהחזקת המריחואנה.

השופט יובל וסרקרוג ציין בהחלטתו, כי קיים חשד סביר, שהחשוד עבר את העבירות המיוחסות לו בבקשת המעצר והאריך את מעצרו ביומיים.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments