ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

רכש רכב שטח ותוך מספר חודשים חלקים התפרקו

תוך מספר חודשים חלקים החלידו והתפרקו. עכשיו התביעה. צילום : מתוך אתר החברה לפי ס' 27א'
Friday June 21, 2024

לא עמד בגשם: תושב קריית ים, שרכש רכב שטח מסוג באגי, הגיש בסוף השבוע תביעה נגד חברת מטרו מוטור, מכפר סבא, שמשווקת את הרכב, בטענה שחלקים ממנו החלידו תוך חודשים ספורים.

מהתביעה עולה, כי הבאגי נרכש בחודש ינואר השנה תמורת כ-82 אלף שקלים. לטענת התובע, כיוון שרכש רכב שטח, שאמור לעמוד בתנאים קשים, כולל גשם ובוץ, הוא השאיר אותו במגרש פתוח תחת כיפת השמיים בעת הגשם שירד. כשביקש לנסוע בו עם סיום הגשמים, הרכב לא נדלק ואז הוסבר לו, להוציא מים מאחד החלקים. הוא עשה זאת והרכב נסע, אבל בהמשך התופעה חזרה ואז התברר, כי אחד מחלקי המנוע החליק והתפרק.

לאור התקלות, דורש התובע מבית המשפט, שיחייב את החברה באחת משתי אופציות: להאריך את תקופת האחריות בעוד שנתיים נוספות, מעבר לשנה שניתנה, כדי להבטיח פיצוי במידה והתופעה חוזרת, או תשלום של 20 אלף שקלים, להחלפת המנוע וכל חלק נוסף, בגין נזקים עתידיים. לטענת התובע, החברה הסכימה להאריך את תקופת האחריות בשלושה חודשים בלבד והדבר לא מספק אותו.

טרם הוגש כתב הגנה בתיק.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר