ה' תמוז התשפ"ה, 01/07/2025

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

חייל קרבי מקרית ים חשוד בתקיפת שוטר ופקח

החזרה של החייל לאימון הגדודי בדרום, הייתה חלופת המעצר שהציע סניגורו. צילום ארכיון: דובר צה"ל
Monday December 27, 2021

חלופת מעצר חדשה: חייל בן 19, תושב קרית ים, שנעצר אתמול לפנות בוקר בחשד, כי תקף פקח ושוטר, נשלח בחזרה לבסיסו בדרום, שם אמור להתחיל אימון חורף, במסגרת גדוד השיריון בו הוא משרת. למעשה, החזרה לבסיס הייתה חלופת המעצר שהציע סניגורו, עו”ד אולג פרגין, מהסניגוריה הציבורית, ושופטת בית משפט השלום בקריות, סימי פלג-קימלוב, קיבלה את הצעתו.

ביום שני, בשעה 03.45 לפנות בוקר, התקבלה במשטרת זבולון תלונה על הקמת רעש, בדירה ברחוב פנחס ספיר בקרית ים. שוטר ופקח שהגיעו למקום, הותקפו לטענתם בידי משכיר הדירה, אותו חייל מהשיריון.

בדיון להארכת מעצרו, טען נציג המשטרה, כי הפקח והשוטר נפצעו ונזקקו לטיפול רפואי עקב התקיפה.

עו”ד פרגין ציין בדבריו, כי מדובר בחייל בודד בארץ, ללא עבר פלילי, כאשר חלקו בפרשה קטן,  ולא הוא שיזם את האלימות. הסניגור ציין, כי החייל עומד לפני תחילת אימון גדודי בדרום, והוא מוכן לחזור בו ביום לבסיס ולהתרחק מקרית ים.

השופטת סימי פלג-קימלוב, החליטה לשחררו, תוך התחייבות שמיד לאחר השיחרור הוא חוזר לבסיס, וכן בתנאי שבמשך 20 יום הוא לא ייצור קשר עם אף אחד מהמעורבים בפרשה.

הרשם
שלח הודעה אודות
0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
Inline Feedbacks
View all comments