ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

שוחררה תושבת קריית מוצקין שתקפה את בתה

צילום ארכיון.
Tuesday February 15, 2022

תקפה ושוחררה: הרבה אהבה לא שוררת בין אישה בת 48, תושבת קריית מוצקין, לבתה השוהה בפנימייה. מבקשת המעצר שהוגשה אתמול (שלישי), לבית משפט השלום בקריות עולה, כי האם תקפה את הבת, גרמה לה חבלות, איימה עליה ולאחר מכן גם איימה על העובדת הסוציאלית של הפנימייה, בה שוהה הבת.

אתמול הובאה החשודה לבית משפט השלום בחיפה, שם סיכמו נציג המשטרה וסניגורה של החשודה, עו”ד אירית לוריה, כי היא תשוחרר בערבות ובתנאים מגבילים. במסגרת תנאי השיחרור, התחייבה החשודה לא ליצור קשר עם הבת או עם העובדת הסוציאלית במשך 60 יום. כמו כן התחייבה, שלא להתקרב למרחק של 30 מטר מכל אחת מהן. בנוסף, הפקידה החשודה התחייבות עצמית בסך 5000 שקלים וערבות צד ג’ באותו סכום.

לאור ההסכמות בין הצדדים, הורתה השופטת אלואז זערורה-עבדאלחלים, לשחרר את החשודה בתנאים שנקבעו בין הצדדים. במידה והחשודה לא תצליח לגייס ערבות צד ג’, היא תישאר במעצר עוד 24 שעות, ותובא שוב לדיון בפני שופט תורן.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר