ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

מוצקינאי תובע מעל 25 אלף שקלים מהוט

חברת הוט על כל שלוחותיה, קיבלה אלפי תלונות ותביעות מלקוחות לא מרוצים. צילום: מתוך הפייסבוק, לפי ס' 27א'.
Tuesday March 29, 2022

די לטירטור: תושב קרית מוצקין, הגיש אתמול (שלישי), תביעה על סך 25.808 שקלים נגד חברת הוט, בגין עוגמת הנפש שהחברה גרמה לו בעת ההתחברות אליה.

מכתב התביעה עולה, כי התובע התקשר עם חברת הוט, לרכישת שירותי טלוויזיה. לצורך ההתחברות לחברה, עשה המוצקינאי 21 שיחות עם נציגי החברה, בהן סוכמה העיסקה. השיחות נמשכו במצטבר, במשך 98 דקות. בנוסף, היו גם 37 התכתבויות בוואטסאפ ועוד 7 שיחות לשירות הטכני, שנמשכו 115 דקות, ובסה”כ זמן שיחות והמתנה כ-4 שעות.

לדברי התובע, בחלק מהמקרים הוא נאלץ להמתין 30 דקות לקבלת שירות, למרות שהחוק מחייב את החברה לענות תוך 6 דקות.

ביום ההתקנה הגיע לבית התובע טכנאי, ואז שאל אותו התובע, האם ישנה אפשרות להתחבר לשירות של סיבים. הטכנאי בדק בקופסת החיבורים והשיב בחיוב. לאור זאת פנה התובע שוב לחברה, שיחברו אותו לשירות הסיבים, אבל שם נאמר לו, כי לא ניתן להתחבר לשירות הסיבים ונקבע לו תאריך התקנה חדש.

הבית חובר לשירות, אבל כבר בשעות הערב, הטלוויזיה הפסיקה לעבוד. התובע התקשר למוקד התמיכה בהוט, ולאחר המתנה של 30 דקות ושיחה עם טכנאי עוד כשעה, הטלוויזיה חזרה לעבוד, אבל לא לאורך זמן: כעבור רבע שעה, שוב היא הפסיקה לעבוד. התובע פנה שוב לשירות, המתין לטכנאי שהדריך אותו מה לעשות במשך 45 דקות, אך הפעם הטלוויזיה לא חזרה לעבוד. רק כאשר הוחלף הממיר, הטלוויזיה חזרה לעבוד באופן תקין.

התובע טוען, כי ביום שסיכם את העיסקה, ביקש לקבל למייל העתק סיכום, אבל לא קיבל. כשהתעקש, הוא אכן קיבל סיכום, שלא תאם לדבריו, לסיכום שהיה במקור בין הצדדים.

לאור כל מסיכת הטירטורים שעבר, ביקש התובע פיצוי על עוגמת הנפש ועל שעות העבודה שהפסיד, בשל רשלנות החברה לטענתו, אבל החברה הסכימה להעניק לו פיצוי בסך 150 שקלים, לרכישת סרטים בשירות VOD.

לאור כל זה הודיע התובע לחברה, שהגיעו מים עד נפש וביקש להתנתק. התובע גם התלונן נגד החברה במועצה לצרכנות ובמועצת הכבלים. “נוכח האמור לעיל, חש התובע כעס, תיסכול, תחושת ניצול וזילזול. מאחר ונגרם לתובע נזק כספי ועוגמת נפש רבה, לא נותרה לו אלא להגיש תביעה קטנה לבית המשפט.

חברת הוט טרם הגישה כתב הגנה.

הרשם
שלח הודעה אודות

1 Comment
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר
שמואל
4 שנים

הוט השקרנים יגידו שהם לא יודעים במה מדובר ושהם בסדר גמור. אז השופט יגיד פשרה ויכתיב פשרה הזויה.
בהצלחה.