ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

תושבת קריית חיים: השכנה ובתה מאיימות להרוג אותי

השכן נכה צה"ל ללא עבר פלילי, שזקוק לתרופות כדי להיות מאוזן. השופט ערן נווה, הבין את מצבו. צילום ארכיון מאתר בתי המשפט, לפי ס' 27א'.
Sunday May 29, 2022

חשש ממשי: תושבת קריית חיים, בת 53, הגישה אתמול (ראשון) לבית משפט השלום בקריות, בקשה להוצאת צו למניעת הטרדה מאיימת נגד שכנתה ובתה, בטענה כי הן מאיימות על חייה.

מהבקשה עולה, כי הסכסוך בין השכנות נמשך זמן רב, ובעבר כבר הוגשה בקשה להוצאת צו מניעה. המתלוננת טענה בבקשה, כי מאז אותו צו, המצב רק החמיר, והשכנה איימה ממשית על חייה. לדבריה, ביום שישי האחרון, בעת שירדה לשטוף את הכניסה לבניין, השכנה ובתה החלו לקלל אותה ולאיים עליה. “היא איימה עליי שתטפל בי ושמקומי בבית קברות. השכנה היא אישה מסוכנת, היא מאיימת כל הזמן והכתובת על הקיר. בעיניי זה איום לכל דבר”. לדבריה, השכנה אף ניתקה את שעון המים שלה. “אני חוששת שהן יפגעו בי, אני מאוימת ופוחדת מהן. היום החלטתי לא להבליג יותר”.

בית המשפט עדיין לא קבע מועד לקיום הדיון בבקשה.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר