ב' אב התשפ"ו, 16/07/2026

הירשמו לניוזלטר שלנו

חדשות הקריות ברשת

קריית אתא: ויכוח על כלב הוביל למכות ופציעות

חברת הוועד מאוימת ע"י שכנתה, שסטרה לה ומאיימת עליה. על פי התלונה, כלבתה של השכנה עושה את צרכיה ליד דלת ביתה. צילום ארכיון: לפי ס' 27א'.
Sunday June 19, 2022

בית משפט השלום בקריות, האריך אתמול (ראשון) ב-24 שעות, את מעצרו של תושב קריית אתא, בן 58, בחשד כי תקף יחד עם אדם אחר, את המתלונן, תושב העיר בן 30 ודקר אותו. מנגד, טען החשוד, כי המתלונן הוא שתקף אותו בעזרת לוח שיש. שני המעורבים בתקרית נחבלו וקיבלו טיפול רפואי במרכז הרפואי רמב”ם.

מגירסת החשוד עולה, כי הוא הלך לבית המתלונן, על מנת להחזיר לעצמו כלב שמסר למתלונן. בשלב מסוים ירד המתלונן מהדירה כשהוא לבוש בתחתונים ובידו לוח שיש או פנל, והיכה את החשוד.

לגירסת המשטרה, החשוד יחד עם אחר, תקפו כשהם מזויינים, את התושב האחר וגרמו לו חבלות.

בדיון להארכת המעצר הודה נציג המשטרה, בתשובה לשאלת עורכת הדין, בת אל ארז לוינסקי, שייצגה את החשוד, כי המתלונן לא הגיש תלונה וגם לא נגבתה ממנו עדות. עוד הוסיפה עו”ד ארז לוינסקי, כי החשוד חולה לב, בעל נכות של 100% ואין כל צורך בהארכת מעצרו, במיוחד לאור הגירסה שמסר. עוד ציינה, כי בין המתלונן לחשוד יש היכרות מוקדמת, ולטענתה המתלונן משתמש בסמים.

השופט יוסי טורס, סגנית נשיאת בית משפט השלום בקריות ציין, כי לאחר עיון בחומר החקירה, קיים חשד סביר, שהחשוד מעורב במקרה. עם זאת, לאור גירסתו, הוא החליט להאריך את מעצרו ב-24 שעות בלבד, כדי שבפרק הזמן הזה תיגבה עדות מהמתלונן, דבר שעשוי להבהיר את תמונת המצב.

הרשם
שלח הודעה אודות

0 Comments
הכי הרבה הצבעות
החדשות ביותר הישנות ביותר