לקוחות אלימים: המשטרה עצרה לחקירה גבר ואישה, תושבי חיפה, בחשד כי תקפו אנשי אבטחה במשביר לצרכן, בשכונת הדר בחיפה, וגרמו לאחד המאבטחים שבר בערובת העין.
בתאריך 28.11.22 התקבל דיווח במוקד 100, על התפרעות ותקיפה בסניף של המשביר לצרכן בחיפה. שוטרים שהגיעו למקום החלו בביצוע פעולות חקירה ראשוניות, מתוכן עלה, כי שני החשודים הגיעו לחנות ומיד עוררו את חשד המאבטח, שדיווח על כך לקב”ט.
תוך מספר דקות החלו החשודים להתפרע ולתקוף את הקב”ט. המאבטח הגיע במהרה, התעמת עימם וניסה לעצור אותם, אולם תוך כדי ההימלטות, תקף החשוד את המאבטח עם בקבוק. המאבטח פונה למרכז הרפואי רמב”ם, כאשר בהמשך הסתבר, כי הוא סובל משבר בארובת העין.

דיווח התקבל במוקד 100 על התפרעות ותקיפה בסניף המשביר לצרכן. צילום: דוברות המשטרה, מחוז חוף
חוקרי תחנת חיפה פתחו במגוון פעולות חקירה, הכוללות שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים, על מנת לאתר את החשודים בביצוע המעשים.
אתמול והלילה עצרו השוטרים את שני החשודים, תושבי חיפה, גבר בן 57, ואישה בת 32. השניים הובאו לחקירה בתחנת חיפה ומעצרם הוארך אתמול בבית משפט השלום בעיר.
